I en Corona-tid er det vigtigt at passe på sig selv og hinanden. Dog må vi ikke glemme vores mange dejlige steder rundt om i Dannevang, hvor hårdtarbejdende selvstændige driver deres livsdrømme – og for alt i verden fortjener ekstra fokus, besøg og opbakning denne tid.

Derfor denne nye “kategori” på bloggen:

Oplev dit fædreland i en Corona-tid.

Jeg sætter fokus på, hvilke perler i Danmark du trygt kan besøge – udforsk dit land!

Jeg starter med at besøge HimmerLand. Navnet siger meget, men slet ikke nok om, hvor skønt og smukt hér er. Skøn natur, ivrige golfspillere og en smuk golfbane som udsigt dagen lang.

Jeg har taget min veninde med under armen, og sammen skal vi nyde en lækker overnatning, god mad og forkælelse i en tid, der er alt andet end forkælet.

Champagne er medbragt fra Champagne for Alle.

Spa området bookes i tidsrum, da HimmerLand passer på antal og gæster i denne Corona-tid, og vi oplever hele tiden medarbejdere, der gør rent, og der er sprit ved al selvbetjening, samt desinficerende spray til alle overflader; de gør det ekstra for at passe på os gæster – det mærkes tydeligt!

Den lækre spa afdeling mangler intet: Hér er både varme og kolde bade, boblebad, saltvand, udespa, sauna, dampbad osv. Jeg faldt pladask for deres “bio sauna” som ikke er så varm og som virker utroligt godt på at blødgøre muskler mm. Det var fantastisk, og vi gik til middagen med varme, bløde, glade kroppe.

HimmerLand har det hele: Spa, golf, fitness, brasserie og restaurant. Vi startede ud med en frokost, da vi ankom, og spiste så en 3 retters på det hyggelige brasserie om aftenen efter spa.

Personalet var så ivrige for at alle gæster havde det godt – selv gennem travlhed, mundbind og retningslinjer; noget min veninde og jeg beundrede dem meget for. Der manglede intet på service og venlighed. Tak for det!

HimmerLand har mine varmeste anbefalinger til dig, der ønsker en naturskøn oplevelse væk, til en god pris, som overstiger alle forventninger – selv i en Corona-tid.

Book dit ophold lige her.

Se live oplevelsen af dette sted under højdepunktet “HimmerLand” på min instagramprofil, hvor der er livestories fra hele mit ophold.

Tak til HimmerLand for et fantastisk ophold.

Reklame: Indlægget er lavet i samarbejde med HimmerLand.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *