Udsigten fra Spa-området fra taget.

I en Corona-tid er det vigtigt at passe på sig selv og hinanden. Dog må vi ikke glemme vores mange dejlige steder rundt om i Dannevang, hvor hårdtarbejdende selvstændige driver deres livsdrømme – og for alt i verden fortjener ekstra fokus, besøg og opbakning denne tid.

Derfor denne nye “kategori” på bloggen: 

OPLEV DIT FÆDRELAND I EN CORONA-TID.

Jeg sætter fokus på, hvilke perler i Danmark du trygt kan besøge – udforsk dit land!

Jeg er denne gang taget til Hotel Viking i Sæby. Omgivelserne er fuldstændigt henrivende, og der er kort til stranden, hvis du vil gå en tur eller have et “koldt gys” under dit ophold.

Velkomst på værelset.

Hos Hotel Viking er der både sauna, dampbad, koldt bad, boblebad, saltvandsbassin og pool.

De passer godt på os, og der mangler intet. Der er håndsprit, personalet er på pletten med service og rengøring, og selv deres snacks er pakket i corona-venlige bøtter.

Efter en dejlig eftermiddag i spa, gør vi os klar til en skøn middag i Hotel Viking’s restaurant. Igen er der taget forbehold, her er afstand, og alle respekterer restriktionerne. Det gør mig glad at se.

Maden er virkelig lækker hos Hotel Viking, hvor jeg spiser for 3. gang – og jeg er aldrig blevet skuffet. Vi nyder en lækker 3 retters middag, serveret af et passioneret og glad personale, der gør deres ypperste for at hygge om os.

Et godt tip: Jeg havde booket spa adgang efter morgenmaden, som vi nød efter udtjekning af værelset. Det kan altså anbefales. Så er man endnu mere grydeklar, og afslappet, når turen går hjemad.

Husk at prøve deres saltvandsbassin på taget, og nyd udsigten: Den er så smuk hér. At du kan sidde i vandet og nyde udsigten over Sæby Strand – det er unikt.

Hotel Viking har mine varmeste anbefalinger til dig, der ønsker en naturskøn oplevelse væk, til en god pris, som overstiger alle forventninger – selv i en Corona-tid.

Book dit ophold lige her.

Se live oplevelsen af dette sted under højdepunktet “Hotel Viking” på min instagramprofil, hvor der er livestories fra hele mit ophold.

Tak til Hotel Viking for et fantastisk ophold.

Indlægget er lavet i samarbejde med Hotel Viking.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *