Smukke omgivelser på Tivoli Hotel.

I en Corona-tid er det vigtigt at passe på sig selv og hinanden. Dog må vi ikke glemme vores mange dejlige steder rundt om i Dannevang, hvor hårdtarbejdende selvstændige driver deres livsdrømme – og for alt i verden fortjener ekstra fokus, besøg og opbakning denne tid.

Derfor denne nye “kategori” på bloggen: 

OPLEV DIT FÆDRELAND I EN CORONA-TID.

Jeg sætter fokus på, hvilke perler i Danmark du trygt kan besøge – udforsk dit land!

Jeg er denne gang taget til Tivoli Hotel i København. Hotellet er fuld af finurligheder, og der er så hyggeligt.

Jeg og min niece var tidligt af sted og allerede klokken 10 var vi i København denne lørdag morgen. Efter utallige afvisninger på caféer til morgenmad, da Københavnerne tilsyneladende går meget mere ud end Nordjyderne, for bordbestilling var nødvendig, endte vi på en vinbar L’Alba Lab. Hér fik vi friskbagte foccacia og super service, inden dagen stod på shopping.

TAPS Winebar Cph.

Efter en skøn dag i de Københavnske gader, endte vi på TAPS Winebar Cph., som har et helt fantastisk koncept, hvor du kan smage helt ned til kvarte glas, via et smart tapping system. Vi var begge blæst baglæns, og det var så fabelagtig en oplevelse.

Kjole og sko fra ZARA.
Trattoria Fiat.
Trattoria Fiat.

Aftenen fortsatte hos Trattoria Fiat på Kongens Nytorv, hvor der blev nydt 4 lækre, italienske retter med vinmenu og tilmed en limoncello til afslutning. Min kærlighed til Italien er enorm, og denne aften betød så meget for mig at opleve i en Corona-tid.

TIVOLI København.
GRØFTEN i TIVOLI København.
GRØFTEN i TIVOLI København.

Søndag nød vi i TIVOLI København, hvor vi allerede ved indgangen blev mødt af varm velkomst og en sniksnak om, hvor mange af os Alborgensere, der valfartede til København for at nyde julestemningen.

Og hvilken stemning her var! Jeg gik helt i barndom igen, og nød det i fulde drag. Jeg er så glad og taknemmelig for at have oplevet dette.

Efter en skøn dag, vendte vi snuden mod det Nordjyske, som kort efter endte i delvis nedlukning, ligesom en masse andre kommuner. Jeg er i skrivende stund glad for, at jeg nåede denne tur med min niece. Og tiden bliver til det igen. Vi skal bare tro på det!

Vi valgte take-away til vores søndag aften, og før vi kørte til færgen, fik vi hentet en “Tyrkerstang” hos Guld Kebab, som kan anbefales på det varmeste. En perfekt afslutning på en god weekend.

Tivoli Hotel har mine varmeste anbefalinger til dig, der ønsker en naturskøn oplevelse væk, til en god pris, som overstiger alle forventninger – selv i en Corona-tid.

Book dit ophold lige her.

Se live oplevelsen af dette sted under højdepunktet “Tivoli Hotel” på min instagramprofil, hvor der er livestories fra hele mit ophold.

Tak til Tivoli Hotel for et fantastisk ophold.

Processed with VSCO with c6 preset

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *