IMG_8605

Jeg elsker ost! Desværre er maven (Læs: Tyktarmen) bare ikke altid glad for laktosen. Det kan stort set ødelægge en hel dag for mig, hvis jeg får for meget af det, så jeg nørder meget i laktosefrie produkter.

Philadelphia har en laktosefri cream cheese variant, i deres sortiment, og jeg elsker den! Smagen, konsistensen – den er virkelig lækker. Især på et par knækbrød, til en kop kaffe, om morgenen!

Så til Jer der elsker cheesecake, kylling med cream cheese fyld og parmaskinke – eller generelt madlavning med cream cheese, og ikke tåler laktosen, så er denne variant anbefalelsesværdig. Den smager, som den skal!

Tip:

Coffee Brewer “in-the-bag” kan i øvrigt anbefales Jer, der har travlt om morgenen, og ikke orker en masse rengøring. Kaffen er fantastisk, det er nemt, og den fylder så lidt, at man kan have en i tasken, bilen – det eneste det kræver er kogende vand! Jeg købte et par poser, for sjov, og jeg er blæst baglæns over kvalitet og effektivitet!

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

IMG_8603

2 tanker om “Philadelphia – Laktosefri Cream Cheese”

  1. Jeg er kæmpe fan af alle de skønne laktosefrie produkter der dukker op 😊 jeg tænker altså på gulerodskage med flødeoste-topping, jeg har aldrig smagt det pga det var med ost – men nu skal jeg da prøve det 😃 Vi har kaffeposerne med på skovtur, så kn man lige brygge kaffe på en træstub – jeg er fan! /Camilla – http://Cfashion.dk/

  2. Præcis Camilla! Jeg er også stor fan af laktosefri, så det er en herlig udgave! Jeg er SÅ meget nede med kaffe i en pose fra nu af! Jagten går ind – skabene fyldes! 😉 /Linda

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *