Den hér ret er fantastisk, hvis du elsker græskar lige så højt, som jeg gør. Den er fuld af smag, teksturer – og hver mundfuld er et lille stykke mad-himmel.

Du får her min opskrift på: “Hokkaido pasta med mozzarella og valnød”, til 2 personer.

200 gr pasta [jeg brugte pappardelle]

2 stk mozzarella kugler

20 stk valnødder, hakket groft

frisk kørvel

forårsløg, fine slices

Græskar paste/base:

250 gr græskar, kogt

1 dl fløde [jeg brugte AMA’s madlavningsfløde 7%]

2 hvidløgsfed, knust

2 skalotteløg, finthakket

1 tsk karry

How to:

Kog pasta efter anvisning på pakken, og skræl/hak din græskar som du også koger, til den er mør.

I en minihakker blender du græskar med hvidløg, skalotteløg og karry.

Når pastaen er kogt færdig, gemmer du 0,5 dl af pastavandet sammen med pastaen i gryden. Vend så græskar blandingen i gryden og varm det hele godt op i 5 minutter.

Anret: Fordel i 2 dybe tallerkner og læg 1 mozzarella kugle på hvér portion. Top af med valnødder, forårsløg, friskkværnet peber og frisk kørvel.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *