OPDATERING: Rejsen har fundet sted. Se mine nye skriv fra Bali ved at klikke hér.

Jer, der har fulgt med i mange år, kender min kærlighed til Bali. Det er stedet, hvor jeg rejste til alene, for første gang. Det er stedet, hvor jeg helede efter en operation i 2016. Det er stedet, som får mig fuldstændig i ro.

Jeg kan næsten ikke rumme minderne fra Bali, uden at blive rørt. Det kan jeg faktisk aldrig, for det er dér, hvor føler jeg mig allermest fri. Jeg nåede lige hjem fra mit 3. besøg d. 09.01.20, før pandemien ramte os alle – og det var så virkelighedsfjernt, og ubærligt, at se dem kæmpe. Bali er dybt afhængig af turisterne.

Faktisk satte det alt i stå for mine planlagte indlæg hér på siden, da alt jo var lukket ned, og tips til at rejse virkede som det mest usandsynlige i hele verden. Heldigvis er vi ovre på den anden side, og lysten til at returnere er enorm.

Jeg er derfor ved at planlægge en rejse til Bali i 2023, da jeg fylder 40 år – og det skal være gaven til mig selv.

Jeg har savnet at skrive indlæg om mine rejser; Bali bor for altid i mit hjerte, og jeg har så mange ting, jeg gerne vil udforske der endnu.

Jeg er slet ikke færdig med at lære at lave balinesisk mad. Casa Luna i Ubud er en varm anbefaling. Der er masser af forskellige kurser, og lærerne er lokale, dygtige og gode til at lære fra sig.

Jeg var på rigtig mange kurser, da jeg besøgte Bali sidste gang – og jeg lærte uendeligt meget. Det var fantastisk at lære noget nyt i en helt anden madkultur.

Maden på Bali er helt fantastisk, og jeg kan aldrig få nok af at smage mig igennem det hele, når jeg er der.

Du finder et indlæg med 10 af mine varmeste anbefalinger, i Ubud, i indlægget her.

Bali er magi, det er sjælefred, det er ro, det er frihed, det er hjertevarmt, og det er eventyr.

Jeg har endnu ikke besluttet, hvor jeg vil bo næste gang – eller om jeg vil rundt forskellige steder igen – som jeg har været før. Men éen ting er helt sikkert: Jeg glæder mig til at planlægge, og jeg glæder mig til at komme tilbage dertil. Jeg kunne ikke fejre mine 40 år bedre end dér.

Læs alle mine indlæg om Bali ved at klikke her.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *