I magiske omgivelser, i et fortryllende kvarter, ligger Michelin-restaurant @la_degustation.
Jeg fik den bedste plads, i min mad-verden, nemlig lige ved siden af køkkenet, hvor kokkene tryllede ret efter ret. Køkkenet på La Degustation udspringer fra traditionel tjekkisk mad, med lokale råvarer.
Jeg fik en 5 retters menu, plus snacks og petit four, som altid er fastsat af restauranten – og det er den eneste, som du kan vælge. De tager forbehold for allergi mm.
Snacks. Tatar, versioner af porre, paté og donut med spæk.
Ret 1. Svampe, merian, knoldselleri.
Ret 2. Ørred, tomat, sennep.
Ret 3. Pattegris, gulerod, kartoffel.
Ret 4. Oksekød, æg, pickles, løg.
Ret 5. Blåbær, hasselnød, yoghurt.
Petit four med bl.a. vandmelon, crustade og marshmallow.
Køkken, tjenere og sommelier kørte som én stor, velsmurt maskine – faktisk den smukkeste køkkenballet, jeg endnu har oplevet.
Maden var minimalistisk, simpel og spot on. La Degustation spilder ikke tiden med brød og signatur-smør. De propper smag ned i hvér ret, leger med alle teksturer, metoder og udtryk.
Tak for mad – og for helt outstanding betjening.
Book bord lige hér.
Selvbetalt.