At smide en medisterpølse i brioche, og toppe herligheden af med bolognese og parmesan, er en anelse vulgært – indrømmet. Men! Don’t knock it until you’ve tried it! Det er en himmerigsmundfuld og et solidt måltid til ethvert bankende mad-hjerte.
Du får her opskriften på min “Bolognese Brioche Hotdog med Medister” til 4 personer:
4 brioche pølsebrød
800 gr medister
Bolognese:
400 gr hakket oksekød
600 gr tomat passata
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 dl sødmælk
1 tsk tørret oregano
1 håndfuld finthakket, frisk basilikum [tørret er også fint]
50 gr revet parmesan
1 bouillonterning [grøntsag]
1 spsk balsamico
olivenolie
salt/peber
How to:
Start med at koge din medister. Imens starter du din bolognese. Hakket løg, knust hvidløg og tørre krydderier steges i en gryde med en god sjat olivenolie. Tilsæt hakket oksekød, og steg det med til det er brunet. Tilsæt tomat passata, sødmælk, balsamico parmesan og bouillonterning. Lad det simre til det er tykt og lækkert og smag til med salt og peber.
Steg din medister i smør på panden ved mellem varme til den er gylden på begge sider. Skær ud i en længde, der matcher dine pølsebrød.
Anret i dine varmede brioche pølsebrød med medister i en skål [det holder bedre på dem] og top af med bolognese til du skammer dig. Riv godt med parmesan ud over hele herligheden og server straks.
Velbekomme!