Har du rester af and? Brug kødet til en smovset burger med pulled and!

Du får her min opskrift på: “Pulled duck burger med senneps mayonnaise”, til 2 personer.

2 stk “fuldkorn burger buns” fra Hatting [købt i Rema1000]

300 gr and, forstegt/rester fra fx hel and

2 spsk andefedt [kan købes på frost i fx MENY eller Salling]

1 spsk limesaft

1 spsk sesamolie

pickles, i skiver

forårsløg, skåret i fine slices

salt/peber

Senneps mayonnaise :

1 dl god mayonnaise

2 spsk French’s Classic Yellow Mustard

Salt/peber

Lynsyltet rucola:

90 gr rucola

1 spsk flydende honning

4 spsk smagsneutral olie

2 spsk hvidvinseddike

salt/peber

How to:

Start med at trække dit forstegte andekød fra hinanden med 2 gafler i en skål. Jeg har lavet denne opskrift med rester fra en hel and, som jeg testede til juleaften. Intet går til spilde hjemme hos mig! Varm andefedt op på en pande ved middel varme – tilsæt kød, sesamolie og limesaft og steg det, til det er godt varmet igennem. Smagt til med salt og peber.

Vend alle ingredienser til din senneps mayonnaise i en lille skål.

Rist burgerbollerne.

Lynsyltet rucola: Rucola skylles og vendes med de øvrige ingredienser. Den lynsyltede rucola skal laves straks inden servering, ellers falder den helt sammen.

Anret: Smør over- og underbolle med senneps mayonnaise. Fordel lynsyltet rucola på underbollen, dernæst and, pickles og forårsløg.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *