Disse glutenfri granola muffins* er perfekte til din morgenmad, din madpakke, ungernes madpakke, til fryseren, din sundere hyggestund, you name it – du vil elske dem!
*Jeg bruger altid økologiske ingredienser. Mærker som Naturli’ og Urtekram har alt det, jeg bruger hér.
Opskrift til 8 stk:
3 dl glutenfri havregryn
1 spsk økologisk blomsterhonning
1 dl kokosmel
0,5 dl Naturli’ kakao soyamælk
3 spsk boghvedemel
1 dl tørrede tranebær
3 store æg
1 spsk bagepulver
1 spsk kokosolie
1 tsk kanel
Jeg rører massen sammen i en skål, og fylder i en silikoneform med en spiseske. Pres godt ned i formen, så du får en jævn muffin. Bag 25 minutter ved 200 grader varmluft til dine muffins er gyldne. Lad dem køle helt af inden du tager dem ud af formen.
Et godt tip:
Du kan nemt erstatte tørrede tranebær med 70% chokolade, rosiner eller blåbær. Du kan lave dem nøjagtigt som du ønsker!
Velbekomme!
XOXO