Den er god nok: Der er grønkål i min nye opskrift. Og det er ret så snedigt – et trick som Louise Nørgaard har lært mig, når hendes børn skal have “skjulte” grøntsager med i madpakken, og hun viser tips og tricks på sin instagram. Hun sælger det smarte grønkålspulver, på sin lækre webshop, pulveret er økologisk, og det kan du nemt bruge i bagningen – helt uden at det smager “grimt”.

Det er altså smart! 

Til 8 boller skal du bruge:

25 gram gær

500 ml lunken vand

1 tsk salt

1 brev KaLoHas grønkålspulver

1 spsk blomsterhonning

250 gram rugmel

100 gram speltmel

Til pensling: Havremælk

Sådan gør du:

Rør gæren ud i vandet, bagefter tilsætter du grønkålspulver og salt. Når du har rørt det lidt ud, vender du melet i forsigtigt, lidt af gangen. Dejen må ikke blive for tør, så først lidt rugmel og så lidt speltmel – indtil du kan mærke dejen er tilpas. Sæt til hævning i 1 time.

Drys mel på dine hænder og form bollerne. Til sidst pensler du med havremælk og drysser topping på: Jeg har her valgt hampefrø! Bag dem ved 175 grader, varmluft, i ca. 25 minutter.

De er så lækre med Naturli’s plantesmør, perfekte til madpakken og nedfrysning!

Køb pulveret hér.

Velbekomme!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *