Dén her sommersalat, med et syrligt twist af tomatmayo til de grønne asparges og fedmen fra osten, er bare perfekt på ethvert sommerbord. Nyd den til kylling, kød – eller lige som den er!

Du får her opskriften på: “Sommersalat med grønne asparges, tomat mayo og burrata” til 2 personer:

1 stk burrata

200 gr nye, små kartofler

100 gr grønne asparges

1 fennikel

bredbladet persille

dild

salt/peber

Tomatmayonnaise:

4 spsk mayonnaise

1 spsk tomatpasta

1 tsk sennep

1 tsk paprika

salt/peber

Tilbehør: En god baguette/godt brød

How to:

Start med at røre din tomatmayonnaise og stil den på køl. Jeg kom min i en sprøjtepose, så den var nemmere at anrette.

Skyl alle grøntsagerne. Kog kartoflerne med lidt salt, til de er møre. Skind skal blive på. Lad dem køle af og halvér dem. Knæk ender af de grønne asparges og skær dem i 2 cm stykker. Halvér fennikel, hvorefter du slicer fine, tynde skiver af begge halve. Både grønne asparges og fennikel skal være rå.

Anret med kartoflerne nederst, dernæst fennikel, grønne asparges – så bredbladet persille og dild. Slut af med tomatmayonnaise, som du fordeler i hele salaten og top den af med burrata.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *