Det er lige så man falder over ordene i titlen på denne opskrift. Men! Det er altså ekstra kræs med drømmekagefyld i butterdej. Se også min opskrift på Chorizo Butterdejssnegle, hvis du er til de salte snegle af slagsen.
Du får her opskriften på: “Drømmekage butterdejssnegle” cirka 12 stk.
1 rulle færdig butterdej [fåes i Netto]
1 æggeblomme til pensling
Drømmekagefyld:
200 gr brun farin
100 gr smør
150 gr kokosmel
1 dl fløde
1 tsk vaniljepulver
How to:
Drømmekagefyld: Smelt ingredienserne til drømmekagefyldet i en lille gryde, til det bliver til en samlet masse.
Butterdejssnegle: Rul butterdejen ud og smør drømmekagefyldet på, helt ud til alle kanter. Rul butterdejen til en pølse, på den lange led af butterdejen. Brug en sytråd til at skære sneglene helt perfekt ud i cirka 2 cm tykkelse.
Beklæd en tærteform, eller et fad, med bagepapir. Fordel sneglene i formen og pensl med æggeblomme.
Bag dem ved 25 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft.
Lad dem køle af, til de er lune, og nyd!
Velbekomme!