Er du også vild med vildt? Dén her burger må og skal du lave, hvis du er pjattet med det. Det er en umamibombe af rang!

Du får her opskriften på min: “Vildtburger med krondyr, gorgonzola, bacon og lynsyltet relish”, til 2 personer.

2 brioche burgerboller

400 gr hakket krondyr [tjek frysedisken hos Rema1000]

4 skiver gorgonzola [Castello har en skiveskåret variant, købes i Netto]

100 gr bacon i skiver

25 gr smør

mayonnaise

Lynsyltet relish:

90 gr revet rødbede [Rema1000 har en økologisk, klargjort udgave]

90 gr økologisk rucola [Rema1000 har en økologisk, klargjort udgave]

20 valnødder, groft hakket

2 spsk frisk forårsløg, slicet i fine skiver

1 spsk flydende honning

2 spsk hvidvinseddike

4 spsk smagsneutral olie

salt/peber

How to:

Form 2 bøffer á 200 gr og steg dem cirka 10 minutter på hver side i smør. Når du har vendt bøffen, og der er 5 minutter tilbage, lægger du gorgonzola på.

Steg bacon sprødt, læg det på en tallerken med køkkenrulle, så det kan suge det overskydende fedt. Rist/varm burgerbollerne.

Lynsyltet relish: Vend alle grøntsager med valnødder, honning, hvidvinseddike, olie, salt og peber. i en skål lige inden servering, da rucola ellers falder sammen.

Anret: Smør under- og overbolle med mayonnaise. Fordel relish på underbollen, så bøf direkte fra panden – og den sprødstegte bacon.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *