Jeg stod op til en rødglødende messenger lørdag morgen, denne weekend, og jeg havde endda sovet igennem vækkeuret, så forvirringen var total på min første fridag. Dog var det gode nyheder, der tikkede ind, og jeg kunne gnide mine trætte øjne en ekstra gang, imens jeg åndede lettet op.

“Se du er i den nye Friis avis” lød det på messenger, med et fint skærmprint vedhæftet. Og det vidste jeg nu godt; for noget tid tilbage blev jeg nemlig kontaktet af de søde mennesker, bag Friis Shoppingcenter, som spurgte om jeg ville medvirke i “streetstyle” sektionen af deres nye avis. Det siger man ikke nej til, som 35 årig bloggerinde, kørende på sit 10. bloggende år. Det gør mig altid super stolt, når jeg bliver spurgt.

Hvorfor ny avis? Hvorfor forsiden med så store bogstaver? Der sker noget helt nyt i Aalborg: Friis har nemlig snart GRAND OPENING [red. 20. september 2018] hvor Magasin genåbner, i Aalborg, i den ene halvdel af shoppingcentret. Renoveringen har taget tid, og nu er den helt store lancering klar.

Kom med til den store åbning…

Programmet kan du finde lige hér.

Jeg er selv inviteret derned, på dagen, til event – og blogger mere derfra den 20. september. Det er dejligt, at der sker nye tiltag i Aalborg, og jeg håber, at det bliver en bragende succes.

Følg i øvrigt med på min instagram @MAMABROWN.DK hvor jeg poster stories og billeder fra åbningsdagen.

XOXO

 

2 tanker om “Mama Brown & Friis Aalborg”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *