Det bliver ikke nemmere end butterdejssnitter! De er lækre til både frokost og aftensmad, og så smager de helt fantastisk!
Du får hér min opskrift på: “Butterdejssnitter med spinat og flødeost”, til 4 personer.
1 rulle færdig butterdej
200 gr Buko flødeost med hvidløg
1 løg, hakket
500 gr optøet spinat fra frost
1 æg til pensling
hvid sesam
salt/peber
How to:
Kram al væde ud af den optøede spinat. Bland flødeost, løg, og spinat i en skål og fordel blandingen jævnt på hele butterdejen. Rul nu dejen 3 gange; det skal være en lidt bred rulle, ikke rund.
Skær den ud i 8 stk, sæt på bagepapir, pensl med æg – og drys med sort peber, flagesalt og hvid sesam.
Bag butterdejssnitterne i 35 minutter ved 180 grader varmluft. Servér lige fra ovnen med grøn salat – eller bare som de er!
Nemt, ikk’?!
Velbekomme!