Det bliver ikke nemmere end butterdejssnitter! De er lækre til både frokost og aftensmad, og så smager de helt fantastisk!

Du får hér min opskrift på: “Butterdejssnitter med spinat og flødeost”, til 4 personer.

1 rulle færdig butterdej

200 gr Buko flødeost med hvidløg

1 løg, hakket

500 gr optøet spinat fra frost

1 æg til pensling

hvid sesam

salt/peber

How to:

Kram al væde ud af den optøede spinat. Bland flødeost, løg, og spinat i en skål og fordel blandingen jævnt på hele butterdejen. Rul nu dejen 3 gange; det skal være en lidt bred rulle, ikke rund.

Skær den ud i 8 stk, sæt på bagepapir, pensl med æg – og drys med sort peber, flagesalt og hvid sesam.

Bag butterdejssnitterne i 35 minutter ved 180 grader varmluft. Servér lige fra ovnen med grøn salat – eller bare som de er!

Nemt, ikk’?!

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *