Jeg elsker majs – og det er endda en underdrivelse. Hele majskolber er fantastiske, og du kan kombinere utallige smage og toppings. Corn Ribs er en majskolbe, der er delt i fire – og ovnbagt med krydderier og smør!
Her får du opskriften på Corn Ribs til 2 personer:
4 hele majskolber
150 gr blødt smør
2 spsk sød paprika
1 knust hvidløg
1 tsk stødt ingefær
revet parmesan
koriander
salt/peber
How to:
Du har brug for en god kniv, da majskolberne er nogle hårde drenge. Evt. brug en kagerulle til at banke på bagsiden af din kniv, hvis du har problemer med at komme igennem dem. Vær forsigtig og pas på fingrene.
Rør krydderierne ud i din bløde smør. Smag til med salt/peber. Læg dine Corn Ribs på en bageplade med bagepapir. Gnub nu alle dine majsstykker med smørret og drys med mere paprika, salt og peber. Bag dem i forvarmet ovn ved 180 gr varmluft i 20 minutter.
Servér straks fra ovnen med masser af revet parmesan, groft hakket koriander og flagesalt. Disse Corn Ribs går til alt – jeg ville servere dem til en godt stykke kød, fx en god bøf eller en hel kylling.
Velbekomme!