Lobsterrolls eller hummerhotdogs – kært barn, mange navne!

Jeg er en sucker for alt, der har med brioche eller former som hotdogs at gøre. Lobsterrolls er ingen undtagelse! Og de er lette at lave, hvis du skal kræse ekstra om ham eller hende, du godt kan lide, til et godt glas.

Til 2 stk Lobsterrolls skal du bruge:

200 gram hummerhaler

2 spsk mayonnaise

1 spsk citronsaft

1 stængel bladselleri

1 skalotteløg

frisk dild og purløg som dit temperament befaler

salt/peber

Pynt:

rød stenbiderrogn

frisk dild

How to:

Jeg har købt mine hummerhaler, klargjort og kogte, hos min fiskemand. Du kan sagtens selv gå i gang med hele hummere, men jeg synes, at prisen render lidt for meget i vejret til et par hummerhotdogs. Snit dit grønt fint. Rør hele herligheden sammen; krydderurterne doserer du efter behov, jeg er personligt til rigelige mængder.

Sæt på køl 20-30 minutter.

Rist nu dine hotdogsbrød. Jeg valgte brioche, da jeg elsker smagen. Anret med dine hummerhaler, og fordel de røde stenbiderrogn i en generøs mængde på toppen – som var det ketchup på en hotdog. Drys med lidt frisk dild og friskkværnet salt og peber.

Tip! Er du en vaskeægte mad-laban tilføjer du muslinger i din hummerhotdog, og pensler dine hotdogsbrød med smør inden du rister dem, the real american way.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *