Den her ret skal du simpelthen prøve, hvis du holder af nudler og asiatisk mad! Det er nemt, kræver nærmest ingenting, og så smager det helt fantastisk. Husk, at du kan justere på styrken af chili og krydderurterne, såfremt du ønsker det. Forårsløg kan fx skifte koriander ud, hvis du ikke er til denne.
Til 2 personer skal du bruge:
2 kyllingelår (gerne udbenede)
2 chili
Koriander
Chiliflager
1 dl brun farin
1 dl soya
2 fed hvidløg
200 gr risnudler
How to:
Rør soya, chiliflager, brun farin & hvidløg sammen med 4 dl vand. Læg din kylling i fadet & marinér i min 8 timer. Gør det fx om morgenen, så er kyllingen klar til aftensmaden. Nemt!
Kyllingen tilberedes i 40 min ved 180gr varmluft. Tag så fadet ud, læg kyllingen på en tallerken for sig og fordel nudlerne i fadet, hvor du til sidst topper af med kogende vand til nudlerne er dækket. Kyllingen placeres igen i fadet, oven på nudlerne, så skindet bliver sprødt. Giv det 10-15 minutter ved samme temperatur som før.
Top af med al den chili & koriander du lyster, og smag til med salt/peber!
Velbekomme!