Hvad siger du til Butterdejstærte på 25 minutter? Gorgonzola, brie, friske pærer og knasende valnødder: Det bliver ikke nemmere, når det skal være hurtigt, men mundvandsløbende lækkert. Denne burtterdejstærte er god til et godt glas vin og en hyggelig aften!
Til 1 tærte skal du bruge [ca. 2-3 personer]
1 rulle færdig butterdej
200 gr gorgonzola
200 gr hvid brie
3 friske pærer
Frisk timian
3 skalotteløg
100 gr valnødder
How to:
Rul først din butterdej ud og læg den på et plade med bagepapir. Fold kanten op 1-2 cm hele vejen rundt. Fordel gorgonzola og brie i skiver, skalotteløg, som du har skåret i tern, og de hakkede valnødder ovenpå. Giv hele tærten et skvæt virkelig god olivenolie, masser af flagesalt og friskkværnet peber.
Du bager nu butterdejstærten i 20-25 min ved 180 gr varmluft.
Servér din butterdejstærte direkte fra ovnen med frisk pære i tern, frisk timian – og gerne endnu et skvæt olivenolie.
Velbekomme!