Efterår og vinter er sæson for Mont d’Or. Hvad er det for en, spørger du? Det er osten fra Det Gyldne Bjerg i Jura.
Osten bliver varmet omhyggeligt med en god sjat hvidvin [what’s not to love?] og serveres rygende varm med brød og cornichoner.
Mere om det senere. Nu til stedet, som serverede dette for min veninde og jeg denne onsdag aften. Dem holder jeg nemlig særligt af at komme hos.
Se lige en stemning:
Nu til osten: En sand himmerigsmundfuld serveret med smil og god fortælling. En sand hygge-deler mellem “copains“. En sand fornøjelse med højlydte “uhm” i flertal.
Jeg er kommet hos Ma Petite France lige siden de åbnede i april 2019. Der er hjertevarmt, høj service og en utrolig høj kompetence inden for vin – om det er bobler, røde eller hvide druer. Derudover tilbyder de både snacks, ost og små anretninger efter sæson – så ingen går tørstige eller sultne i seng.
Se deres hyggelige Instagramprofil hér og deres hjemmeside hér.
Dette er éen af Aalborgs sande [vin]perler, hvor passionen for vinen brager igennem lokalet, med et par iværksætter-hjerter af guld.
Tak for ost, gode fortællinger og en skøn aften, der kan mærkes i vin-hjertet endnu!
Bon appétit!