Du får her et opdateret bud på tip til oplevelser, ud fra mine 4 dage, i Göteborg. Der er masser at se – og jeg er selv langt fra færdig!

Here goes!

Hvis du rejser med Stena Line skal du booke deres lounge på overfarten. Den er det hele værd! For knap 200 kr. får du wifi, gratis kaffe, snacks, vin, øl, rejemad – og ro!

Bo på Jacy’z Hotel & Resort – og book tid i spa’en på 27. etage med udsigt over byen. Prøv også deres bar på 26. etage før en middag om aftenen.

Store Saluhallen:

Besøg Stora Saluhallen og nyd en frokost. Salut har de lækreste retter, og du skal prøve deres østers, hvis du er til dét.

Bar Bulot er fantastisk mad til virkelig gode penge. Tilvalget af kaviar holdt jeg ekstra meget af.

Salut i Stora Saluhallen har også de lækreste retter, og du skal prøve deres østers, hvis du er til dét. Jeg nød et lækkert glas Chablis til 6 af slagsen, med hjemmetævet smør og nybagt brød. Det var en episk afslutning på mine 4 dage i Sverige.

Ekstra tip: Jeg købte delikatesser med hjem, lige før færgen, og det forlænger altså en begivenhedsrig tur. Delikatesserne her er virkelig gode! Jeg købte bl.a. ost med hjem fra Hugo Ericson Ost, og udvalget var fantastisk.

Michelin-restauranter:

Besøg en af byens mange Michelin-restauranter, som der er meget unikt kontra byens størrelse. Jeg kan varmt anbefale Koka og 28+ som jeg nåede at runde på mit besøg. [Se mine anmeldelser her og her].

Kultur:

Tag på Göteborg Kunstmuseum og nyd 6 etager med kultur, kunst og kreativitet i reneste form.

Slå en tur forbi Palmhuset i Trädgårdsföreningen og nyd de flotte drivhuse, planter og blomster.

Shopping:

Besøg den gamle bydel Haga. Du finder hyggelige forretninger, caféer og vintage butikker.

Udforsk Magasinsgatan. Nyd fx en lækker kop kaffe og croissant hos Da Matteo og forelsk dig i interiør, eller røgelsespinde til 580 SEK hos Artelleriet {worth it}. 

God tur til Sverige!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *