Bor du i Aalborg eller omegn? Elsker du sushi? Så bør du læse med hér. SushiManiaXO [red. Strandvejen 11] er langt mere end gourmet sushi og restaurant. Ud over deres sushi, laver de også bao, sticks og asiatiske specialiteter. Du kan nyde det hele i restauranten, som jeg gjorde til deres Cocktail Night hér og til min tøseaften hér.

Men du kan også tage det med hjem til din helt egen hyggestund derhjemme. Se bare her:

Bao med pankokylling og kimchi. Bagerst kyllingesticks.

Ruller på billedet, som er mine favoritter efterhånden, fra øverst på billedet og ned: “Laks med Pop” makirulle. “Crispy Hamachi” makirulle. “Friteret Lakse Roll” makirulle [den hér er insane – du finder nothing like it anywhere!]. “Black Dragon Roll” makirulle. 

Sushi take away…

En aften, hjemme, med sushi er hygge på højt plan. Det er den perfekte spise, når du vil slappe af med dine gæster, når du ikke vil stresse i køkkenet, og løbe stærkt, så maden ikke bliver kold. Med sushi, på bordet, kunne jeg sidde med mine gæster, snakke, hygge og spise – længe – uden stress over næste ret eller kold mad. Sushi er hyggemad. Det er samlingspunkt, det er sjovt og det er rendyrket ganefryd.

Der er stor forskel på sushi, i min verden, og smagssammensætningen er lige så vigtig som råvarerne, hvis du spørger mig. Hos SushimaniaXO er der fokus på bæredygtig fisk, altid, intet er overladt til tilfældighederne, og maden er tilberedt af de allerbedste sushikokke. Det er vitterligt luksus og god samvittighed, som du pakker ud af æskerne, og jeg lover dig, at du er ikke i tvivl om ovenstående – fra allerførste bid!

Se SushimaniaXO‘s take away kort lige hér og und dig selv en take away aften ud over det sædvanlige.

XOXO

Selv katten godkender SushimaniaXO.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *