Det er fredag og vejret er kun beregnet til én ting: Hygge, hygge og mere hygge. Støvregnen, der har væltet ned som en uendelighed hele dagen, gør mig glad for at jeg satte håret op. Den er ubarmhjertig – men det er altså også hyggeligt. Jeg fryser enormt disse dage i vejrets overgang til efterår og vinter, så min blå pels er allerede kommet på arbejde i oktober måned. Denne aften er der Cocktail Night hos SushiMania XO [strandvejen 11 · Aalborg], og jeg har inviteret min savnede veninde Nadja med til pigehygge, cocktails, Dj der spiller live, og lækker gourmet sushi. Det har vi altid elsket at spise sammen.

Pink Lady cocktail med rosen sodavand. Perfektion!

Starter: Snekrabbe rørt i japansk mayo med chili, tempuraflakes og avocado.

Asiatiske boller “bao” med tempurareje og braiseret gris.

Passion cocktails med magi!

Det er sand magi at gæste SushiMania XO. Hver gang. Nytænkning inden for sushi, bao, sticks og ikke mindst vin og cocktails. Det er en absolut fornøjelse – og jeg kan spise her igen og igen.

Et absolut must er en cocktail til din starter – hér er så mange fantastiske kombinationer, som der ikke er set før i Aalborg, så gør dig selv en tjeneste og prøv éen af dem!

Hjemmelavede kyllingesticks som smager fantastisk.

SushiMania Sauce, Goma Dressing og Chilimayo er mine favoritter til sushien.

SushiMania XO er kendt for deres hjemmelavede Cheesecake.

Cocktails: Candy Queen m. candyfloss & Rose Gin.

Vi nød aftenen i fulde drag, og det gjorde hele restaurantens gæster tydeligvis også. Der var en dejlig stemning hele aftenen, og folk hyggede sig enormt med mad såvel som cocktails. Det er dét, som jeg elsker mest ved sushi. Det er hyggemad. I en hyggetid. Du skal ikke skynde dig – du kan sludre med pigerne, nyde din cocktail og spise din mad i ophøjet ro.

Hold øje med SushiMania XOfacebook, og på instagram, hvor de annoncerer virkelig spændende arrangementer løbende – fx med jazz, som er noget helt nyt.

Book dit bord, på restauranten, lige hér.

XOXO

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *