Hvis der er noget, jeg elsker, så er det cremet pasta. Tilsæt et godt glas vin og jeg er flyvende. Denne pasta er super lækker til et godt stykke brød, eller bare sprød grøn salat – og så er den hurtig at lave!
Til 2 personer skal du bruge:
250 gr mascarpone
2 skalotteløg
100 gr revet parmesan
revet skal og saften fra 1 usprøjtet citron
400 gr tagliatelle pasta
frisk basilikum
god olivenolie
salt/peber
How to:
Kog først pastaen. Imens hakker du løg, basilikum og river parmesan og citronskal. Blancher dine hakkede løg i rigelig olivenolie med masser af salt og peber. Tilsæt nu 1 dl af pastavandet, mascarpone, parmesan og revet citronskal og saft. Lad det koge ind til det tykner. Smag til med salt/peber.
Tilsæt nu pastaen og lad den suge en masse af saucen. Vend den hakkede basilikum i og servér med mere revet parmesan og citronskal – lige til du skammer dig.
Nemmere og mere lækkert bliver det bare ikke!
Velbekomme.