Hvis der er noget, jeg elsker, så er det cremet pasta. Tilsæt et godt glas vin og jeg er flyvende. Denne pasta er super lækker til et godt stykke brød, eller bare sprød grøn salat – og så er den hurtig at lave!

Til 2 personer skal du bruge:

250 gr mascarpone

2 skalotteløg

100 gr revet parmesan

revet skal og saften fra 1 usprøjtet citron

400 gr tagliatelle pasta

frisk basilikum

god olivenolie

salt/peber

How to:

Kog først pastaen. Imens hakker du løg, basilikum og river parmesan og citronskal. Blancher dine hakkede løg i rigelig olivenolie med masser af salt og peber. Tilsæt nu 1 dl af pastavandet, mascarpone, parmesan og revet citronskal og saft. Lad det koge ind til det tykner. Smag til med salt/peber.

Tilsæt nu pastaen og lad den suge en masse af saucen. Vend den hakkede basilikum i og servér med mere revet parmesan og citronskal – lige til du skammer dig.

Nemmere og mere lækkert bliver det bare ikke!

Velbekomme.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *