Den her hotdog er i sin helt egen liga! Hvis du elsker paneret flæsk, og asiatiske smage, så er det her en nem opskrift, når du har lyst til en anderledes “hotter” derhjemme!
Du får her opskriften på min “Hotdog med paneret flæsk og kimchi” til 2 personer:
2 briochepølsebrød
200 gr flæsk i skiver
kimchi [kan købes hos din asiatiske købmand, hvis du ikke vil lave det selv]
kewpie mayonnaise [kan købes hos din asiatiske købmand]
hjertesalat
forårsløg
friterede skalotteløg [de kan laves nemt selv, eller købes hos din asiatiske købmand]
Panering:
hvedemel
pankorasp
1 æg
salt/peber
How to:
Brug et par engangshandsker – og slip for paneringsfingre. Start med at duppe kødet med et stykke køkkenrulle, så det er tørt. Vend nu kødet i mel, så i æg, og til sidst i pankoraspen.
Steg dit flæsk i smør på panden, til det er gyldent, og lad det hvile på en tallerken med køkkenrulle. Sørg for at panden står på middel varme.
Varm pølsebrød og smør dem med kewpie mayonnaise. Jeg skar mit panerede flæsk over i halve, så det nemmere kunne fordeles [læs fyldes til randen] i pølsebrødet. Top af med kimchi, forårsløg og friterede skalotteløg.
Tip[s]!
Find opskriften på min nemme kimchi her.
Friterede skalotteløg kan du nemt selv lave: Hak dem fint og vend i mel. Friter i smagsneutral olie ved 180 grader, til de er gyldne.
Elsker du paneret grisebasse? Så kig lige min opskrift på denne burger med paneret nakkefilet med parmesan-persillesovs her.
Velbekomme!