Denne opskrift er til alle dem, der elsker flødeost – og pasta! Gør dig selv en tjeneste, og invester i en god type fusilli/skruer. Jeg har brugt en større version end den normale type, som ses på billederne.
Du får her min opskrift på: “Pasta med tigerrejer, tomat og flødeost” til 2 personer:
200 gr tigerrejer
200 gr mini blommetomater
200 gr pastaskruer/fusilli
150 gr flødeost med urter
2 fed hvidløg
1 stort løg
2 tsk paprika
smagsneutral olie
revet parmesan/pecorino
purløg
salt/peber
Tilbehør:
1 baguette/brød
How to:
Start med at koge din pasta efter anvisning på pakken. På en pande kommer du hakket løg, knust hvidløg, halverede blommetomater og 2 spsk smagsneutral olie. Det hele skal blancheres ved middel varme i 10 minutter. Tilsæt flødeosten og vend først pastaen i, når flødeosten er blødt op og har integreret sig med tomater, løg og hvidløg på panden.
På en anden pande kommer du 2 spsk smagsneutral olie, paprika, salt og peber, så du er klar til at stege dine tigerrejer.
Gør det til sidst – de skal kun have 2 minutter på hver side ved høj varme.
Anret først pastaen med flødeoste-saucen, tomater osv. og top af med de stegte tigerrejer, revet parmesan og hakket purløg.
Velbekomme!