Denne opskrift er til alle dem, der elsker flødeost – og pasta! Gør dig selv en tjeneste, og invester i en god type fusilli/skruer. Jeg har brugt en større version end den normale type, som ses på billederne.

Du får her min opskrift på: “Pasta med tigerrejer, tomat og flødeost” til 2 personer:

200 gr tigerrejer

200 gr mini blommetomater

200 gr pastaskruer/fusilli

150 gr flødeost med urter

2 fed hvidløg

1 stort løg

2 tsk paprika

smagsneutral olie

revet parmesan/pecorino

purløg

salt/peber

Tilbehør:

1 baguette/brød

How to:

Start med at koge din pasta efter anvisning på pakken. På en pande kommer du hakket løg, knust hvidløg, halverede blommetomater og 2 spsk smagsneutral olie. Det hele skal blancheres ved middel varme i 10 minutter. Tilsæt flødeosten og vend først pastaen i, når flødeosten er blødt op og har integreret sig med tomater, løg og hvidløg på panden. 

På en anden pande kommer du 2 spsk smagsneutral olie, paprika, salt og peber, så du er klar til at stege dine tigerrejer. 

Gør det til sidst – de skal kun have 2 minutter på hver side ved høj varme. 

Anret først pastaen med flødeoste-saucen, tomater osv. og top af med de stegte tigerrejer, revet parmesan og hakket purløg.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *