Hvem elsker ikke blinis med rogn, creme fraiche, dild og spæde rødløg? Dét gør jeg! Hér har jeg leget lidt med klassikeren blinis, og jeg har fortolket det i en vaffel med ricotta – det italienske svar på rendyrket guddommelighed. Disse ricotta vafler er perfekte som forret – eller en velfortjent snack!

For at få 4 store vafler skal du bruge:

Topping:

50 gr stenbiderrogn

creme fraiche

frisk dild

rødløg

Dej:

2 æg 

1,5 dl hvedemel

2 spsk god olivenolie 

1 dl mælk

150 gr ricotta

1 tsk bagepulver

godt med salt/peber

How to:

Pisk æg og tilsæt mælken – så ricotta, som skal piskes helt lind, før du tilsætter mel, krydderier og olien. Dejen skal være lind – hverken for fast eller for flydende. Er den for fast, kan du tilsætte 1 spsk mælk. Jeg bruger et vaffeljern, der laver firkantede vafler, men du kan sagtens bruge et almindeligt vaffeljern.

Bag din vaffel i en klat smør til den er smuk og gylden. Top af med frisk creme fraiche, rødløg, rogn og dild.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *