Gode salater kan man aldrig få nok af. Denne salat er med masser at tekstur og smag – og det er jo noget, vi alle kan lide. Jeg elsker kakifrugt i salat, og sammen med de sprøde kyllingelår, er de et match made in heaven.
Du får her opskriften på min “Salat med kakifrugt, couscous og stegte kyllingelår”.
[Til 2 personer]
400 gr kyllingelår
2 dl couscous
200 gr grønkål, hakket fint
2 kakifrugter, hakket fint
2 røde, mellemstore tomater, hakket fint
1 løg, hakket fint
1 bundt forårsløg, hakket fint
Dressing:
0,5 dl olivenolie
1 tsk akaciehonning
1 spsk æblecidereddike
1 skvæt citronsaft
salt/peber
How to:
Start med at klargøre dine kyllingelår. Gnub dem godt i olivenolie, salt og peber. Tilberedes i ovnen i ca. 30 minutter til de er gyldne og sprøde i skindet.
Tilbered din couscous som beskrevet på posen. Lad den køle af i en skål.
Bland alle ingredienser godt og hæld dressingen over. Server med de sprøde kyllingelår.
Velbekomme!