Gode salater kan man aldrig få nok af. Denne salat er med masser at tekstur og smag – og det er jo noget, vi alle kan lide. Jeg elsker kakifrugt i salat, og sammen med de sprøde kyllingelår, er de et match made in heaven.

Du får her opskriften på min “Salat med kakifrugt, couscous og stegte kyllingelår”.

[Til 2 personer]

400 gr kyllingelår

2 dl couscous

200 gr grønkål, hakket fint

2 kakifrugter, hakket fint

2 røde, mellemstore tomater, hakket fint

1 løg, hakket fint

1 bundt forårsløg, hakket fint

Dressing:

0,5 dl olivenolie

1 tsk akaciehonning

1 spsk æblecidereddike

1 skvæt citronsaft

salt/peber

How to:

Start med at klargøre dine kyllingelår. Gnub dem godt i olivenolie, salt og peber. Tilberedes i ovnen i ca. 30 minutter til de er gyldne og sprøde i skindet.

Tilbered din couscous som beskrevet på posen. Lad den køle af i en skål.

Bland alle ingredienser godt og hæld dressingen over. Server med de sprøde kyllingelår.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *