Syltede rødløg der tager kegler. Sumak har en helt særlig syrlighed, og det gør den noget nær perfekt til rødløg – og syltningen af dem. Prøv opskriften og smag lige den helt nye dybde, sumak giver til smagen. De er perfekt til både salater, sandwiches og burgers.
Du får hér opskriften på: “Syltede rødløg med sumak”, cirka 500 ml.
4 rødløg
2 dl klar eddike
0,5 dl rødvinseddike
2 dl vand
100 gr sukker
3 tsk sumak
10 peberkorn
How to:
Kog alt andet end rødløg i en gryde til det koger, og sukkeret er opløst. Imens skyller du et sylteglas i kogende vand, slicer dine løg og kommer dem i sylteglasset.
Hæld den kogte lage over løgene i sylteglasset, sæt låg på og lad glasset køle helt af, før du sætter på køl.
Holdbarhed: 1 mdr.
Velbekomme!