Syltetøj er det bedste i verden! På bananpandekager, proteinpandekager, knækbrød – you name it! Og det behøver ikke være hverken usundt eller fuld af kunstige tilsætninger!
Til et glas blåbærsyltetøj på 200 ml, skal du bruge:
250 gr friske blåbær
1 stang vanilje
½ dl chiafrø
4 dl vand
Alt, pånær chiafrø, koges i en gryde i 20-30 min, indtil det har en fast konsistens, men ikke for fast, for du skal stadig have lidt væde til chiafrøene. Hæld det på et rent, kogt sylteglas og vend chiafrøene godt rundt deri. Lad det så køle af. Det kan nemt holde sig i 1-2 uger på køl, hvis du bruger en ren ske hver gang, du tager af glasset.
Lækker, clean, naturlig syltetøj – tilmed simpel at lave!
Jeg ønsker Jer en fest med blåbær og suveræn kaffe, pandekager, knækbrød – alt det gode!
XOXO
Mums, hvor lækkert!
Det skal jeg lave… 😊 Jeg plejer at lave æblemarmelade på lidt samme måde og det smager også vildt godt.
Så lækkert! Kunne spise kun det og brie forever 😃 /L
Blåbær er undervurderede 😉 /L
Nøj hvor lækkert – det skal jeg prøve 😊
Det er så lækkert på brød 😉 /L