Min weekend er ren lyksalighed til trods for den vedvarende danske regn. Lørdag står nemlig på fritid og hyggetid. Restaurant Rusk [Brandstupsgade 11, Aalborg] venter på mig, med 3 retter, delikate vine og virkelig gode anbefalinger.

Modtagelsen er exceptionel. Smil, overskud og “skal jeg tage din jakke”. Det er rart at blive forkælet. Nusset om – so to speak. Stemningen i restauranten er glad, hyggelig – intim. Det er rart; det er lørdags-perfekt.

Små detaljer fylder oplevelsen, mætheden – hér er så mange kompetencer inden for mad og vin, at du mærker det i betjeningen. Know-how kombineret med ydmyghed, smil, ægte jordnærhed og passion. Det er ikke til at tage fejl af.

Appetizer: Tatar på sprødt rugbrød.

Forret: Krabbesalat med kaviar, sprøde kartofler og spiselige blomster. 

Hovedret: Oksemørbrad, kål, svampe og nye kartofler med himmelsk sauce.

Dessert: Ananas med vanilje.

Restaurant Rusk har en “Tavle Menu” som de introducerer på aftenen. Den er altid ny og spændende. Den var fabelagtig, og til prisen, helt outstanding! Smagene er mange, tilpassede, overraskende – glædelige!

Jeg holder utroligt meget af gode råvarer – og det smagte virkelig af eventyr på den helt store råvareklinge. 

Restaurant Rusk skal nydes. I fulde drag. Start med at nyde et glas bobler til lidt snacks. Deres cremant, fra Albert Sounit, er et superb bud. Vælg 3 retter – du kan godt, og du får en gennemført oplevelse på denne måde. Nyd forskellige vine hertil, og lad gerne tjeneren bestemme; jeg kan berette at han var yderst kompetent til at parre vin med mad – også selv om det mørkeste jeg går er rosé. Slut med deres velbryggede kaffe til din dessert, måske endda et glas whisky. Jeg garanterer, at du går glad hjem, med fyldt mave, mætte øjne og smagsløg.

Book dit bord lige hér.

XOXO

Inviteret af Restaurant Rusk.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *