img_0503

Min absolutte yndlingsfrakke er fra Ganni, og den fåes i mange farver.

Det er ikke for sjov, at der findes et udtryk som “Den lille Sorte”. Den kjole er vigtig i enhver kvindes klædeskab! Især fordi den er tidløs, og kan tages frem ved stor panik, 5 minutter inden du skal være der, og har en tøjkrise på størrelse med verdensfreden!

Min lille sorte hér er fra sidste år – og den er fra Gestuz. Jeg elsker at den er et mix af sort og transparent i ærmer og hals. Den er ikke kedelig, og kan styles til stort set alt. Vi ser meget sort i år – i både velour, blonder og miksede materialer som jersey og blonder, som min kjole hér. Hvorfor? Fordi et godt udgangspunkt kan skrues op i volumen, og ned i volumen, alt efter hvor høj musik du ønsker at spille.

img_0508

Jeg har investeret i en perlebesat cape fra Ganni. Den kan nemlig pifte min lille sorte kjole op til fest. Sammen med et par lækre sorte strømper, et par glitrende hæle og lidt gloss på læberne, så er man klar til en fantastisk aften.

img_0520

Jeg er en pige på 183 cm, og jeg kan aldrig træde ind i et rum og gemme mig. Det har faktisk ikke altid været særlig rart, men jeg har lært at mestre det. Og nu er jeg helt og aldeles ligeglad. Jeg holder mig ikke tilbage – slet ikke på opgradering af outfittet. Jeg elsker denne cape, og den minder mig om eventyr, hvide heste og rullende græskar; jeg elsker, når tøj giver en følelse. Dit tøj skal gøre noget dejligt for dig – og du skal føle dig godt tilpas.

Folk har altid kigget mistroisk på mig, når jeg siger, at min bedste påklædning er en stram kjole. Det føles som en pyjamas. Jeg har det så godt i kjole – modsat bukser, som jeg finder yderst besnærende og ganske irriterende. Men jeg har det godt i kjole – og derfor bærer jeg helst kjole. Man skal bære det, der gør glad, giver liv og gør dig til dig!

img_0518

Vinterens fester er eminente til den lille sorte kjole; pift den op med vilde sko, en glitrende jakke, flotte smykker, røde læber – det er så fantastisk classy og varmt at se på. Det er fest i vintertid og det er vinter i festtid.

Jeg siger ohøj og ønsker Jer en blændende, lækker uge!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

img_0513

8 tanker om “Mama Brown, Ganni & Den Lille Sorte”

  1. HAHAHA, du er så dejlig, Eline – der bliver taget 100 billeder før jeg har bare lidt der dur – blogger life 😉 Men tak for din dejlige kommentar – den reddede min dag! Tak! /L

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *