Har du nogensinde prøvet nicecream? Måske det mest populære sundhedstrip til dato. Det kan laves på alverdens tænkelige måder – nøgleordet er frosne bananer. Nicecream går ind på bæredygtighed, hvilket jeg elsker. Har du nogle bananer, der er ved at være overmodne, så skær dem i skiver og frys dem i portioner, så du altid kan hive en pose op, når lysten melder sig til noget sødt.

Mange laver nicecream på nøddemælk, med kakao, vanilje osv., men hér har jeg lavet en mere frisk variant – der også kan bruges til morgenmaden med bær og kokosvand. Det eneste det kræver er en blender!

Fakta om kokosvand: Kokosvand består af 95% vand, men indeholder også vigtige næringsstoffer som naturligt sukker, vitaminer, mineraler, aminosyrer og phytohormoner (plantehormoner), der er meget gavnende for kroppen. Derudover indeholder det vigtige mineraler såsom kalium, magnesium, calcium, natrium og fosfor, som alt samme hjælper med at give energi og forbedre vores fysiske ydeevne. Det hydrerer kroppen enormt.

Til 1 person skal du bruge: 

2 frosne bananer [skiveskåret er nemmest for blenderen]

1 dl bær [mix gerne flere slags]

1 dl kokosvand

Det hele blendes, hæld væsken i lidt efter lidt – konsistensen skal være lind og cremet – ikke frossen.

Top af med bær, ristet kokos eller mysli. 

Jeg kan fx ikke drikke kokosvand rent. Det vil bare ikke ned – men på denne måde får jeg alligevel de gode egenskaber herfra, uden at det smager igennem. Et andet godt tip er, at du blender kokosvand med din smoothie eller mixer i din juice. Det er en perfekt måde at opgradere både nicecream, juices og smoothies, så de bliver endnu sundere for din krop!

Jeg håber, at du vil nyde opskriften – jeg elsker den især om morgenen!

XOXO

 

 

4 tanker om “Mama Brown & Nicecream m. bær & kokosvand”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *