Min første fine dining oplevelse, på min 4. tur tilbage til Bali, kunne kun være hos Mozaic i Ubud. Jeg bookede deres “Chef’s Table”, som foregår i køkkenet, imens du kan se kokkene arbejde. Det er ikke første gang, jeg spiser der, og jeg rundede faktisk mit 4. besøg på min seneste tur.

Jeg bliver aldrig træt af Mozaic, og jeg kan varmt anbefale at besøge restauranten både frokost og aften.

På min Instagramprofil har mine besøg på restauranten fået sit eget højdepunkt “Mozaic Bali”, hvor du er velkommen til at se mere.

Chef’s Table startede denne gang i restaurantens lounge, hvor “Chef’s Amuse” blev serveret.

Efter “Chef’s Amuse” blev vi fulgt fra loungen, til køkkenet, og sat til bords. Hér kan man se kokkene arbejde, igennem hele menuen, og du må altid gerne gå op og kigge. Kokken præsenterede hver ret udførligt, og det var en fornøjelse at nyde servering på servering fra et meget passioneret personale:

Jeg fik den aktuelle “Chef’s Table” menu, som naturligvis skifter løbende, og dertil valgte jeg også vinmenuen. Den var perfekt parret til retterne, og jeg var meget imponeret over hvor godt, det hele var parret, efter en helt sublim aften med “Chef’s Table” hos Mozaic.

Hvis du er i Ubud, Bali, så book et bord. De har flere muligheder for spiseoplevelser, og det ér virkelig en oplevelse.

Hvis du booker til frokost, så spørg om du må få en rundvisning i haven, hvor du kan se dem tilberede fx lokale ænder over ild. De er meget venlige, og de vil altid gerne fortælle om stedet.

That’s all folks.

Book og læs mere på deres hjemmeside lige her.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *