Rester fra risengrød er en god ting.
I hvert fald hjemme hos mig, som elsker risengrød hele vinteren. Der er altid rester, og da det er International Pandekagedag, i dag, ville jeg byde ind med en simpel, hyggelig opskrift på klatkager – pandekager med risengrød. What’s not to love?
Til ca 12 stk skal du bruge:
500 gram risengrød
2 æg fra en glad høne
1 dl mel
2 spsk rørsukker [eller kokossukker, hvis du har diabetes]
1 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
1 spsk citronsaft eller yuzu
How to:
Rør alle ingredienserne godt ud med en stor ske. Blandingen skal ikke være helt fast, gerne lidt lind i konsistensen. Fordel på en godt varm pande med smør. De skal ikke have lang tid, gerne høj varme, så de får en lækker, crispy overflade.
Tip! De kan med fordel fryses ned, så der er til nem weekendhygge med familien.
Servér med friske bær, sirup eller syltetøj!
Velbekomme!