Jeg holder utroligt meget af madvafler. De kan kombineres på et utal af måder, og de er perfekte som en let aftensmad – eller som forret, hvis du har 2 eller 3 retter i sigte til dine gæster.
Du får her min opskrift på: “Spinatvafler med rejer, avocado og grønne asparges” til 2 personer.
180 gr rejer
1 avocado
frisk dild
Purløgsdressing:
1,5 dl creme fraiche 18%
1 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
purløg, hakket
salt/peber
Vaffeldej:
100 gr øko spinat
100 gr hvedemel
2 æg
1,5 dl fløde
2 spsk smagsneutral olie
2 tsk spidskommen
1 tsk bagepulver
salt/peber
smør el. smagsneutral olie til stegning
How to:
Bland ingredienserne til din purløgsdressing, og lad den trække lidt på køl. Blend alle ingredienser til din vaffeldej i en blender – eller i en skål med en stavblender. Opvarm vaffeljern og steg dem i smør, til de er gyldne og faste.
Pil dine rejer, eller dryp dem af i en si, hvis de er fra lage. Skær avocado og grønne asparges i fine skiver.
Når vaflerne er klar, anretter du vaflen med avocado, så purløgsdressing, rejer, grøn asparges og frisk dild.
Velbekomme!