Jeg holder utroligt meget af madvafler. De kan kombineres på et utal af måder, og de er perfekte som en let aftensmad – eller som forret, hvis du har 2 eller 3 retter i sigte til dine gæster.

Du får her min opskrift på: “Spinatvafler med rejer, avocado og grønne asparges” til 2 personer.

180 gr rejer

1 avocado

frisk dild

Purløgsdressing:

1,5 dl creme fraiche 18%

1 spsk mayonnaise

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft

purløg, hakket

salt/peber

Vaffeldej:

100 gr øko spinat

100 gr hvedemel

2 æg

1,5 dl fløde

2 spsk smagsneutral olie

2 tsk spidskommen

1 tsk bagepulver

salt/peber

smør el. smagsneutral olie til stegning

How to:

Bland ingredienserne til din purløgsdressing, og lad den trække lidt på køl. Blend alle ingredienser til din vaffeldej i en blender – eller i en skål med en stavblender. Opvarm vaffeljern og steg dem i smør, til de er gyldne og faste.

Pil dine rejer, eller dryp dem af i en si, hvis de er fra lage. Skær avocado og grønne asparges i fine skiver.

Når vaflerne er klar, anretter du vaflen med avocado, så purløgsdressing, rejer, grøn asparges og frisk dild.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *