Tatar “sanner”* forever! Eller, ro på, mig. Men! I ved, jeg elsker tatar hér på siden.

Se bare mine mange opskrifter lige hér.

Fun fact: *Sandwich bliver kaldt “sanner” i Nordjylland.

Du får hér opskriften på: “Tatar Sandwiches” til 2 personer.

1 rulle færdig tærtedej

mayonnnaise

sort og hvid sesam

1 æg til pensling

Tatar:

400 gr frisk tatar fra slagteren

2 skalotteløg, finthakket

10 cornichoner, finthakket

4 spsk friskrevet parmesan

2 spsk dijonsennep

2 æggeblommer

6 blade frisk salvie, finthakket

salt/peber

How to:

Udstik 4 cirkler i tærtedejen med en udstikker på ca. 10 cm i diameter. Pensl med æg og drys med hvid og sort sesam. Bag dem ved 180 grader i cirka 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Bland alle ingredienser til tataren, og smag til med salt/peber. Brug udstikkeren til at lave dine tatar sandwiches, hvor du starter med den afbagte tærtedej i bunden, fordeler et tyndt lag mayonnaise, og fylder tatar i, så det bliver perfekt i kanten. Slut af med en af de bagte tærtedeje på toppen, som du også smører med et tyndt lag mayonnaise.

Servér til et godt glas vin – eller rosé champagne.

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *