Syltede sennepskorn er fantastiske! De er gode at have i køleskabet til “det lille ekstra”. På fisken, på kødet, på salaten, i din sandwich eller på et lækkert stykke smørebrød – også tataren eller din hotdog!
Du får her opskriften på mine “Syltede Sennepskorn” svarende til et medium sylteglas på 300 ml.
Du skal bruge:
100 gr sennepskorn [gerne økologiske]
1,5 dl æblecider eddike [jeg bruger den økologiske fra De Nigris]
1 dl vand
50 gr rørsukker
1 tsk salt
How to:
Alle ingredienser smides i en gryde og koges godt op. Skru ned på halvt blus og lad det simre i 10 minutter på blusset.
Hæld hele herligheden i et sylteglas som du har skyllet med kogende vand – tilsæt evt. 0,5 tsk Atamon i glasset for holdbarheden.
De kan holde sig månedsvis i køleskabet – bare du husker at bruge en ren ske i glasset hver gang. Dét er endnu en god grund til altid at have dem på køl – og “det lille ekstra” som de giver – er nemt at lave!
Velbekomme!