Disse produkter er modtaget til TEST. 

Første gang jeg stifter bekendtskab med Lernberger Stafsing er i Magasin, på en tur til Aarhus, med min svigerinde Mette. Jeg går febrilsk rundt i beauty afdelingen og brokker mig over, at jeg ikke kan finde en tørshampoo, der virker uden at klø i min hovedbund, som de billige mærker gør. Min svigerinde hiver den ned fra hylden og siger, at den skal jeg købe uden diskussion – og jeg har brugt den lige siden!

Deres seneste skud på stammen er dog geniale opfindelser til os piger med fint, skadet eller blond hår!

SILVER SPRAY eliminerer samtlige gule, orange undertoner i dit blonde hår – uden at det føles stylet. Derudover tilfører den Vitamin E og pleje fra olivenolie – så dit hår føles silkeblødt og lækkert. Jeg er blevet meget afhængig af den, især fordi den giver mine lyse striber en helt fantastisk, kold finish!

En anden, som jeg også bruger fra Lernberger Stafsing, er deres HEAT PROTECT SPRAY, som er uundværlig, hvis du føntørrer og/eller flader dit hår. Den sikrer nemlig en barriere mellem dit hår og op til 220 grader, når du flader eller føntørrer. Hvis du er blond, ligesom jeg, er den et musthave, så dine spidser ikke bliver ødelagte.

Den sidste, som jeg vil nævne, er deres DRY WAX SPRAY, som er super god at style med, hvis man er træt af flyvsk hår, der klasker sammen 1 time efter, at man har forladt matriklen. Ud over at lave en fed effekt i al slags hår, så tilfører den også Vitamin B5, solsikkekerne ekstrakt, og vegetabilsk keratin, som plejer håret.

HOW TO: Jeg starter med HEAT PROTECT SPRAY, flader mit hår, tilfører SILVER SPRAY og slutter af med DRY WAX SPRAY i spidserne hele vejen rundt, som jeg krammer op så det sidder mere tilfældigt og med volumen.

På billedet har jeg stylet med Lernberger Stafsing, og her ses effekten af DRY WAX SPRAY tydeligt. Mit hår har struktur, og det er ikke skrupkedeligt og klasket, hvilket jeg absolut hader, når jeg har håret til at hænge.

Nøglen til lækkert, livligt hår er produkter – og de rette af slagsen. Lad være at gå efter prisen – gå efter indholdet. Pengene er givet godt ud, og du skal huske, at det skal i din hovedbund – så vælg kvalitet, og som min svigerinde ville sige til Jer: Køb disse produkter uden diskussion! Jeg har aldrig fortrudt – og vil aldrig bruge anden styling.

XOXO

 

2 tanker om “Mama Brown & Hårpleje Med Lernberger Stafsing”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *