Produkterne er modtaget i gave til test.


Jeg har tidligere blogget om børster og krøller med diffuser fra HH Simonsen. Denne gang har testen været af den nye Wetline Seriesom har flere kategorier alt efter din hårtype.

Jeg har hér valgt Repair serien; både shampoo, hårkur og balsam. Repair serien indeholder flere keratinholdige mikroproteiner, der trænger dybt ind i hårfibrene og genopbygger dem indefra. Den forebygger derudover brud og spaltede spidser, og gør det lettere at rede filtret hår uden at forårsage skader.


Hvornår bør du bruge Repair serien?

Serien er perfekt for dig, der fx har lyse reflekser eller farvet hår, da det genopbygger håret og gør det lettere at rede ud.  Serien indeholder hvedebaserede aminosyrer, og macadamia- og jojobaolie tilfører næring, vitalitet og styrke – alt samme puster nyt liv i slidt hår. Når du affarver dit hår, som jeg, har du brug for al den næring, som du kan få – og det kan Repair serien.


Opsummering af testen:

Jeg var yders imponeret af, hvor drøj denne serie er. Jeg har meget kraftigt hår, og bruger ofte meget produkt, hver gang jeg vasker det, men det gjorde jeg ikke med denne serie. Især kur og balsam bruger jeg meget af, og her brugte jeg kun cirka halvdelen af, hvad jeg plejer at påføre mit hår med andre mærker. Jeg kunne rede mit hår igennem med lethed efter at have brugt denne trio, hvor jeg før altid har brugt en leave-in-balsam på skum. Alt i alt er serien budgetvenlig, den holder ord, og den gør, at jeg ikke behøver at påføre endnu flere produkter til mit hår, ud over varmebeskyttelse, når jeg flader eller føntørrer!

Den har mine varmeste anbefalinger fra en pige, der altid mangler fugt til et kraftigt hår med lyse reflekser!

HH Simonsen’s Wetline serie forhandles hos frisører landet over! I kan altid skrive til info@hhsimonsen.dk for info om nærmeste forhandler!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *