Chicken Piccata – eller “Kylling Piccata”, som man siger herhjemme, er en ret der smager så bingovingerne basker! Opskriften har sin oprindelese i Italien – og den er du nødt til at prøve, hvis du ikke har haft fornøjelsen endnu!

Du får her min opskrift på “Kylling piccata med kapers og citron” til 2 personer.

350-400 gr kyllingebryst

200 gr spaghetti

hvedemel

100 gr smør

4 spsk smagsneutral olie

parmesanost, revet

3 dl hønsebouillon

4 spsk kapers

2 skalotteløg, finthakket

persille, hakket

1 citron, en halv til sauce, resten i skiver

How to:

Del kyllingebryst i 2, så du får dobbelt antal. Bank dem flade, vend dem godt i mel og revet parmesan. Steg dem på en pande med olie og smør, i 5 minutter på hver side. Tag dem så af panden. Hold dem evt. lune i ovnen ved 50 grader, imens du laver sauce og koger spaghetti.

Sauce: I samme pande, som du har stegt kødet, kommer du skalotteløg og lader dem blanchere lidt. Tilsæt saften fra en halv citron, hønsebouillon og kog det godt op. Herefter tilsætter du smør og kapers. Bring det i kog og bland lidt hakket persille i, hvorefter du tager det af varmen.

Anretning: Anret kyllingen i et fad, hæld saucen over og pynt med citronskiver, parmesan og persille. Hele herligheden serverer du til spaghettien, der kommer direkte fra det godt saltede kogevand!

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *