Buckle up! Det her bliver påske-wild-wild-west! Og inden du afskriver de 2 brioche-banditter på billedet, fordi “what the h…” – så prøv lige at give opskriften et forsøg!

Inspireret af Sverige [hér tænker jeg på rejesalaten] og min egen halv-lumre køkkenfantasi [hér tænker jeg på æggesalaten], har jeg kreeret 2 versioner af hotdogs – til din påske.

Her får du opskriften på mine ‘Påske Hotdogs” til 2 personer:

4 stk briochepølsebrød

600 gr medister

karse

purløg

stenbiderrogn

smør

smagsneutral olie

Æggesalat:

2 hårdkogte æg, skåret i tern

2 spsk mayonnaise

2 spsk creme fraiche

1 tsk karry

1 tsk dijonsennep

salt/peber

Rejesalat:

180 gr rejer

2 spsk mayonnaise

2 spsk creme fraiche

1 tsk citronsaft

salt/peber

How to:

Kog din medister i 15 minutter, på simrekog, i rent vand, og tag den op. Skær den til, så den passer til længden på pølsebrød, og skær enderne af. Prik den med en gaffel og steg den i smør, og olie, på en pande ved middel varme, i cirka 5 minutter på hver side. Jeg giver også enderne en tur, så medisterpølsen er flot stegt/afrundet.

Bland dine salater i små skåle, rist pølsebrød og anret som på billedet. Spar ikke på dine toppings – det er bare et varmt tip!

Velbekomme!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *