Buckle up! Det her bliver påske-wild-wild-west! Og inden du afskriver de 2 brioche-banditter på billedet, fordi “what the h…” – så prøv lige at give opskriften et forsøg!
Inspireret af Sverige [hér tænker jeg på rejesalaten] og min egen halv-lumre køkkenfantasi [hér tænker jeg på æggesalaten], har jeg kreeret 2 versioner af hotdogs – til din påske.
Her får du opskriften på mine ‘Påske Hotdogs” til 2 personer:
4 stk briochepølsebrød
600 gr medister
karse
purløg
stenbiderrogn
smør
smagsneutral olie
Æggesalat:
2 hårdkogte æg, skåret i tern
2 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche
1 tsk karry
1 tsk dijonsennep
salt/peber
Rejesalat:
180 gr rejer
2 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche
1 tsk citronsaft
salt/peber
How to:
Kog din medister i 15 minutter, på simrekog, i rent vand, og tag den op. Skær den til, så den passer til længden på pølsebrød, og skær enderne af. Prik den med en gaffel og steg den i smør, og olie, på en pande ved middel varme, i cirka 5 minutter på hver side. Jeg giver også enderne en tur, så medisterpølsen er flot stegt/afrundet.
Bland dine salater i små skåle, rist pølsebrød og anret som på billedet. Spar ikke på dine toppings – det er bare et varmt tip!
Velbekomme!